Ürünler

Haberler

Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme

Leröy Somon Füme

Üretim Detayı Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulup dilimlenmesi ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür.
Ambalaj

Değişken ağırlıklı, > 500 g

Raf Ömrü Donuk -18 ºC’de 12 ay
Koli Ağırlığı >500 g Değişken ağırlıklı; ≈ 12 kg
Koli Ambalajı Beyaz karton kutu, markalı
Etiket Bilgileri SOMON FÜME D2
İçindekiler
Muhafaza derecesi
Besin Değerleri (100 g)
Üretim Parti No.
Üretim izin tarih ve no.
Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi
Net Ağırlık

 

Ürün Kataloğumuz için tıklayın