Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme
Leröy Somon Füme
Üretim Detayı | Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulup dilimlenmesi ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür. | ||
---|---|---|---|
Ambalaj |
Değişken ağırlıklı, > 500 g |
||
Raf Ömrü | Donuk -18 ºC’de 12 ay | ||
Koli Ağırlığı | >500 g Değişken ağırlıklı; ≈ 12 kg | ||
Koli Ambalajı | Beyaz karton kutu, markalı | ||
Etiket Bilgileri | SOMON FÜME D2 İçindekiler Muhafaza derecesi Besin Değerleri (100 g) Üretim Parti No. Üretim izin tarih ve no. Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi Net Ağırlık |